deel jouw verhaal

Vrienden van

Heb jij een mooi verhaal en wil je dit met de wereld delen?

Ik houd er van om in contact te komen met mensen die hun hart volgen. Die hun hart en ziel leggen in waar zij in geloven. Mensen die het anders doen dan anderen. En ik vind het nog leuker om hier verhalen over te schrijven. 

Wil jij een bijzonder verhaal over jouw onderneming, jouw passie, jouw liefde? Dan kom ik graag een keer ervaren wat jij doet. Ik maak hierbij graag gebruik van het ouderwetse ‘ruilprincipe’, jij laat me ervaren wat je doet en ik deel jouw verhaal via de platformen waar ik voor schrijf.

Heb jij een bijzondere plek gecreëerd, waar mensen kunnen verblijven, lekker kunnen eten of bijzondere boodschappen kunnen doen? Of geef je bijzondere massages of behandelingen, heb je een natuurlijke kapsalon geopend en wil je dat steeds meer mensen weten dat dit bestaat? Het kan ook zijn dat je een bijzondere manier van coaching hebt of een bijzonder product dat je in de markt zet. 

Hoe gaat het in zijn werk

Als “Vriend van” deel jij je verhaal met de wereld door mij uit te nodigen kennis te maken met jou en je onderneming. In ruil voor een verhaal bied je mij jouw diensten aan. Ik kom bijvoorbeeld een paar nachtjes bij je logeren in jouw B&B, dineren in jouw huiskamerrestaurant, boodschappen doen in jouw winkel of krijg een behandeling in jouw kapsalon. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, want ik sta overal voor open als jij een gepassioneerd verhaal hebt.

Een ervaring is vaak niet in geld uit te drukken. Daarom wil ik deze ruil ook niet vergelijken met een geldbedrag. Jij mag bepalen wat je mij aanbiedt. In ruil schrijf ik één of twee verhalen over jou. Het ene verhaal komt op mijn blog, de andere op een van de andere sites waar ik voor schrijf. Ik schrijf voor websites als Seats2Meet.com en De Rijke Meisjes. En natuurlijk publiceer ik de verhalen op mijn eigen blog. Je kunt het verhaal natuurlijk ook heel goed gebruiken in je eigen communicatie, op je site of social media.

Wil jij jouw verhaal delen, nodig me dan uit om jouw diensten te komen ervaren. Je kunt me een mailtje sturen of even bellen.