In april komt Volg je eigen weg uit en je kunt nu jouw exemplaar al bestellen!

Ik ben er van overtuigd dat we een betere wereld kunnen creëren als we allemaal meer doen wat past bij wie we zijn. In mijn ogen betekent het dat we los moeten komen van alles wat moet, dat we leren zien dat minder ook beter is en dat we ons weer gaan verbinden met onszelf, de natuur en de wereld om ons heen.

Waar gaat het over?

Lees de achterflaptekst en bestel nu alvast jouw gesigneerde exemplaar!

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.”

– Rumi

 

Jarenlang dacht Irene van Gent dat ze de wereld kon veranderen, door vooral te focussen op wat anderen zouden moeten doen. Na twee burn-outs en financiële tegenslagen besloot ze zich te focussen op zichzelf. Door zichzelf te veranderen, veranderde ook de wereld om haar heen.

In Volg je eigen weg neemt Irene je opnieuw mee op reis. De reis naar je zelf, zodat jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past en vanuit die staat een nieuwe wereld kunt creëren. Als jij je eigen weg volgt, leef je een rustiger leven, waarin meer ruimte is voor liefde. En als je die liefde weer deelt met anderen, wordt de wereld om je heen rustiger èn kun jij je beter verbinden met de mensen en de wereld om je heen.

In Volg je eigen weg krijg je de tools aangereikt om die eigen weg te volgen. Dit boek kent geen voorgeschreven stappenplan, het helpt je juist om het helemaal op jouw manier te doen. Je komt los van wat er van je verwacht wordt en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven.