irene van gent, inspirational speaker

lezingen

Verrassend, inspirerend, energiek, zomaar wat reacties op de lezingen die ik geef.

In mijn lezingen deel ik de verhalen over hoe het anders kan, hoe je kunt leven met minder, beter kunt eten, meer kunt genieten en minder kunt werken. Ik geef een verrassende kijk op de wereld en geef ruimte aan het publiek om mee te praten. Het gaat over het leven, over werk, over thuis, over hoe we met elkaar en de aarde om willen gaan. Over hoe je los kunt komen uit bestaande structuren en waarom we altijd op zoek zijn naar geluk.

Elke lezing is een verfrissende kijk op de wereld van nu, met de mogelijkheden van de toekomst.

Mogelijkheden:

Lezing: voor groepen van 10 personen of meer, een inspirerend verhaal over anders leven, anders doen en anders kijken. In deze lezingen neem ik voorbeelden mij van mijn reizen naar een leven vanuit eigen kracht. Een leven dat los staat van eisen en wensen van de maatschappij en mijn zoektocht bevat naar het ultieme gevoel van vrijheid. Mijn lezingen zijn gebaseerd op de onderzoeken die ik heb gedaan naar voeding, yoga als lifestyle en de vraag waarom we leven zoals we leven.

Inspiratietafel: tot 10 personen geef ik interactieve lezingen waarbij de deelnemers zelf de inhoud bepalen. Ik geef hierbij altijd een inleiding op een thema, gebaseerd op de yogafilosofie en teruggebracht naar een thema dat iedereen begrijpt en toe kan passen in deze tijd. In kleine groepen gaan we in gesprek over een thema dat belangrijk is voor de groep en ontdekken we wat er gedaan kan worden om het thema meer in te bedden in het team of de organisatie.

 • “Voor het slot van het ondernemersprogramma Business Course Basis zoeken we altijd een inspirerend einde wat weer leidt tot een prachtig begin voor startende ondernemers. Iemand die je kan raken. Iemand die de klappen van de zweep kent, die de ups, maar ook de downs perfect weet te verpakken en over te brengen op basis van eigen ervaring. Elke keer weer trots en gaaf gevoel als Irene succesvol voor een grote groep staat .”
  Björn Six, Ondernemers Academie UOA

  Björn
 • Bedankt voor je presentatie. Ik vond het erg leuk om te horen hoe een digital nomad leeft en hoe je je eigen plekje hebt weten te vinden. Je vertelt een persoonlijk verhaal en deelt je moeilijke en fijne momenten. Dat maakt je heel kwetsbaar, maar kan anderen ook helpen om hun elementen te vinden voor een droomleven. Ik denk dat iedereen er heel goed uit kan halen wat voor hem/haar van toepassing is.

  Ik vond het heel inspirerend dat je een tekst ging voorlezen die je die middag in de zon had zitten schrijven! Dat was heel persoonlijk, terwijl je toen nog niet wist wie er voor je zouden komen te zitten.

  Carina
 • Als groot fan van het kookboek van Irene was het een feestje om een keer met een inspirerend gezelschap bij Irene aan tafel te zitten. Inspirerende, gezellige vrouw met veel kennis en kooktalent.

  Josje