inspiratiesessie met Irene van Gent, ondernemerschap, nieuwe stap, groei, uitdaging

wat is jouw verhaal?

Om een helder verhaal te vertellen of om echt te doen waar jij je goed bij voelt, is het belangrijk dat je weet wie je bent. Dat je weet wat je talent is en hoe je dat in kunt zetten. Talent is iets wat we vaak voor lief nemen. Het gaat je zo gemakkelijk af dat je er geen waarde aan hecht. Maar dat wat jij goed kunt, is vaak datgene waar anderen moeite mee hebben. Om het leven te creëren dat het beste bij jou past en het verhaal te vertellen waar jij in gelooft, moet je dus weten waar je goed in bent en hoe je dat in kunt zetten. 

Misschien verlang je al een tijd naar een andere wind in je leven. Je voelt dat het ergens knaagt en je wilt een volgende stap zetten. Die stap is vaak eng, zeker als je niet precies weet waar het naartoe leidt. Maar als je eenmaal de rode draad helder hebt, wordt alles duidelijk. Dan ontvouwt jouw eigen weg zich als vanzelf voor je.  

 

Wat gaan we doen?

Ben jij er klaar voor jouw verhaal met de wereld te delen, het leven te creëren dat het beste bij je past? Verlang jij naar meer helderheid en plezier in je leven?  

Tijdens een brainstormsessie verkennen we wat het leven is dat het beste bij jou past, op dit moment. Jij vertelt je verhaal, je verlangens, samen vinden we de rode draad. Die vervolgens de weg naar jouw nieuwe leven kan creëren. 

alle prijzen zijn excl. 21% btw

boek je sessie via irene@irenevangent.com

je ontvangt voorafgaand aan de sessie een factuur

‘Irene haar eigen wijze om het leven te leven spreekt me aan, inspireert en was de aanleiding om met haar in zee te gaan. We delen we het geloof dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt en waar ze talent voor hebben. Irene heeft niet alleen het talent om te schrijven, maar ook om aan te voelen nodig is voor haar verhaal. Dat maakt haar de ideale sparringpartner om dit traject samen aan te vliegen. Zij is net als ik open minded, een pionier, een innovator waardoor het klikt en het proces ook nog eens heel leuk is. Ze snapt me en kan zich goed kan inleven in mij als ondernemer. Ze kan daarnaast uitmuntend communiceren, draagt de wereld een meer dan warm hart toe en heeft ervaring bij gemeenten die een belangrijke doelgroep zijn voor mijn boek. Irene geeft rust en ruimte. Rust om te laten zijn. Ruimte om te laten ontstaan.’

Michel

eigenaar, Bureau voor Conceptuele zaken

Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken en dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het prettig en plezierig blijft. Dat heb je soms nodig. Irene helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.

Alexander Baas

Inner Hero