inspiratiesessie met Irene van Gent, ondernemerschap, nieuwe stap, groei, uitdaging

sparren

Ben jij er klaar voor jouw verhaal met de wereld te delen, maar heb je moeite de juiste toon te vinden? Ik help je met liefde de rode draad van je verhaal te vinden. Zodat jij zonder moeite je verhaal kunt vertellen. Het voordeel daarvan is dat je altijd je verhaal bij de hand hebt. En dat vormt vervolgens de leidraad voor alles wat je wilt vertellen. 

Tijdens een brainstormsessie gaan we samen aan de slag. Met een kritische en heldere blik luister ik naar je en help je de verbinding te leggen tussen wie je bent en wat je te vertellen hebt. 

Brainstorms kunnen live en online plaatsvinden.

 

‘Irene haar eigen wijze om het leven te leven spreekt me aan, inspireert en was de aanleiding om met haar in zee te gaan. We delen we het geloof dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt en waar ze talent voor hebben. Irene heeft niet alleen het talent om te schrijven, maar ook om aan te voelen nodig is voor haar verhaal. Dat maakt haar de ideale sparringpartner om dit traject samen aan te vliegen. Zij is net als ik open minded, een pionier, een innovator waardoor het klikt en het proces ook nog eens heel leuk is. Ze snapt me en kan zich goed kan inleven in mij als ondernemer. Ze kan daarnaast uitmuntend communiceren, draagt de wereld een meer dan warm hart toe en heeft ervaring bij gemeenten die een belangrijke doelgroep zijn voor mijn boek. Irene geeft rust en ruimte. Rust om te laten zijn. Ruimte om te laten ontstaan.’

Michel

eigenaar, Bureau voor Conceptuele zaken