een boek schrijven - irene van gent

schrijver

Als schrijver heb ik een grote voorliefde voor verhalen die de wereld mooier maken. Verhalen van echte mensen die hun verhaal met de wereld willen delen om anderen te inspireren. Verhalen over liefde, over persoonlijke groei, over (veer)kracht en verhalen voor een gezondere wereld. 

In elk verhaal zitten levenslessen. Lessen die we nodig hebben om elkaar te helpen in de cursus die leven heet. Leven is niet iets wat je leert op school, het is wat je leert door het te doen. En daarom is het fijn als er mensen zijn die je voorbeelden geven over hoe te leven. Hoe zij dat deden, door alle uitdagingen die het leven hun gaf heen. 

Ik schrijf verhalen die inspireren in mijn blogs en boeken. Daarnaast schrijf ik voor opdrachtgevers, als tekstschrijver of ghostwriter. Ondertussen heb ik meerdere boeken geredigeerd en geschreven. Dit zijn meestal persoonlijke verhalen die in romanvorm of non-fictie worden uitgegeven.  

Ik help je met het vinden van de rode draad van je verhaal, zodat jij dit verhaal op de manier die het beste bij je past kunt delen met de wereld.  

 

Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken maar toch wel dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het ook prettig en plezierig blijft. En dat heb je soms nodig. Irene  helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.  

Alexander Baas

Inner Hero