MAAK IMPACT

vertel jouw verhaal op de manier die het beste bij je past

 

Verhalen veranderen levens. 

Ook jouw verhaal heeft de kracht om impact te maken.

Maak impact met jouw verhaal

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is jouw verhaal op een heldere manier te delen met de buitenwereld. Toch blijf je wachten tot je de juiste toon gevonden hebt. Of misschien wil je wel een boek schrijven of een podcast beginnen, maar vraag je je af waar je de tijd vandaan haalt om dat ook nog te doen.

Ondertussen zie je steeds meer ondernemers naar buiten treden met hun verhaal en wordt jouw verlangen naar het delen van je verhaal groter. Je kijkt met waardering naar de verhalen van je collega’s en vraagt je af of je eigen verhaal wel zo uniek is. Of dat net zo inspirerend is als dat van hen. 

Ik kan je een ding vertellen: Jouw verhaal is het waard om gedeeld te worden.

Op welke manier je dat doet, is helemaal aan jou. De blokkade die je tegenhoudt je echte verhaal te vertellen is dat je eerst een vorm hebt bedacht. De vorm is in eerste instantie niet zo belangrijk. Er zijn wel 100 manieren waarop jij jouw verhaal kunt vertellen. 

Jouw verhaal gaat over dat wat jij de wereld te bieden hebt. Hoe je dat verhaal vervolgens vertelt, dat maakt niet zo veel uit. Als je het maar vertelt! Want verhalen hebben de kracht levens te veranderen.

‘Irene haar eigen wijze om het leven te leven spreekt me aan, inspireert en was de aanleiding om met haar in zee te gaan. We delen we het geloof dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt en waar ze talent voor hebben. Irene heeft niet alleen het talent om te schrijven, maar ook om aan te voelen wat nodig is voor jouw verhaal. Dat maakt haar de ideale sparringpartner om dit traject samen aan te vliegen. Zij is net als ik open minded, een pionier, een innovator waardoor het klikt en het proces ook nog eens heel leuk is. Ze snapt me en kan zich goed kan inleven in mij als ondernemer. Ze kan daarnaast uitmuntend communiceren, draagt de wereld een meer dan warm hart toe en heeft ervaring bij gemeenten die een belangrijke doelgroep zijn voor mijn boek. Irene geeft rust en ruimte. Rust om te laten zijn. Ruimte om te laten ontstaan.’
Michel Kolenbrander

Bureau voor Conceptionele Zaken

Verander levens, laat je stem horen

Heb jij wel eens een film gezien, een boek gelezen of een podcast geluisterd die zo’n indruk op je maakte dat het je leven veranderde?

Zo is het met elk (levens)verhaal. Ook in jouw verhaal zit een waarde die voor de lezer, luisteraar of kijker een enorme impact kan hebben. Hoe lang blijf jij nog stil? Hoe lang blijf jij nog wachten tot het juiste moment is aangebroken en je de juiste toon hebt gevonden?

Je bent gaan ondernemen omdat je een missie hebt. Grote kans dat die missie voortkomt uit iets wat jij in je leven hebt ervaren en waar je jouw cliënten nu mee wilt helpen. Jij wilt jouw potentiële klanten inspireren hun leven te veranderen. Jouw verhaal is daar de leidraad voor.

Je denkt misschien dat jouw verhaal niet bijzonder is. Niet grappig of spannend genoeg. Maar dat is niet waar. Je ziet de kracht vaak niet, omdat jij er middenin zit. 

Het gaat erom dat jij gaat erkennen wat je talent is. Jouw verhaal gaat over de weg die je hebt bewandeld daar te komen. Talent is iets wat je vaak voor lief neemt. Het gaat je zo gemakkelijk af dat je er geen waarde aan hecht. Maar dat wat jij goed kunt, is vaak datgene waar anderen moeite mee hebben. Om het verhaal te vertellen waar jij in gelooft, moet je dus weten waar je goed in bent en hoe je dat in kunt zetten.

Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken en dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het prettig en plezierig blijft. Dat heb je soms nodig. Irene helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.

Alexander Baas

Inner Hero

maak impact met jouw verhaal

Kennismaken

Wil jij je verhaal vertellen? En wil je ontdekken of ik je daarbij kan helpen? Laten we dan even bellen om elkaar beter te leren kennen.

Klik hier om een afspraak in te plannen.

Brainstorms

In twee online brainstormsessies (van 1,5 uur) gaan we op zoek naar de essentie van jouw verhaal en de vorm die jij wilt inzetten om het te vertellen.

In de eerste sessie krijg jij helderheid over de kracht van je verhaal.

In de tweede sessie ontdekken we waar jij blij van wordt. Houd je van van schrijven of praten, ben je liever wel of niet in beeld? 

Advies

Na de twee gesprekken werk ik alles uit in een communicatie- en actieplan.

Je ontvangt de opnames van onze gesprekken, zodat je die altijd na kunt luisteren.

In het communicatieplan ontvang je een beschrijving van de kern van jouw verhaal en de manieren waarop jij jouw verhaal met de wereld kunt delen.

Over Irene

 

Ik help ondernemers helderheid te krijgen over hun unieke verhaal en stimuleer ze dat verhaal te delen op de manier die het beste bij ze past.

Daarnaast werk ik als ghostwriter en schrijf ik boeken, blogs en artikelen voor ondernemers die daar zelf geen zin in of geen tijd voor hebben.

Ik heb 4 eigen boeken gepubliceerd en als ghostwriter 4 boeken geschreven.

Ik woon en werk vanuit Corfu en doe werk volledig online.

Lees hier meer over mij.

Maak impact met jouw verhaal
Wat kost een sessie?

Een standaardsessie kost € 599,00 inclusief btw. Wil je een op maat gemaakt project, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Hoe snel kunnen we beginnen?

Zodra we kennis hebben gemaakt en de opdracht rond hebben gemaakt, kunnen we vaak binnen twee weken de eerste sessie plannen. De tweede sessie vindt dan 2 weken later plaats. 

Kan ik ook een sessie boeken als ik geen ondernemer ben?

Zeker weten! Elk verhaal is het waard verteld te worden, jouw verhaal dus ook. Als jij er klaar voor bent, dan ben je van harte welkom.