lezingen 

Waarom we moeten stoppen met werken

Iedereen ziet dat het leven anders geleefd zou moeten worden, willen we de huidige problemen die we als maatschappij ervaren het hoofd bieden. Maar hoe doe je dat dan? 

In het verleden hebben wij en onze voorouders keuzes gemaakt over hoe we wilden leven. We hebben altijd gestreefd naar meer en beter. Maar nu we dat hebben, blijkt dit misschien wel helemaal niet zaligmakend te zijn. Het zorgt voor veel grotere problemen dan we ooit gedacht hadden. Door de druk die werken ons oplegt, vergeten we de dingen die echt belangrijk voor ons zijn. Als we zouden stoppen met werken, ontstaat er een wereld die vrediger is, liefdevoller en duurzamer. 

Nu is de tijd om het anders te gaan doen.

In deze lezing neem ik je mee naar de wereld zoals die ook kan zijn. Als we durven loslaten waar we nu zo aan gehecht zijn.

  Inspiratiediner

  Wil je dat de inhoud van de lezing beklijft bij de bezoekers? Combineer de lezing dan met een inspiratiediner. Tijdens een verrassend plantaardig diner ontdek je dat eten ook heel lekker kan zijn zonder dierlijke producten. Het eten inspireert en de gesprekken ook.   

  Een inspiratiediner is een perfecte manier om je jaarlijkse event met je medewerkers invulling te geven. Of je nu met 10 mensen bent om met 1000, ik beloof je dat iedereen geïnspireerd naar huis gaat. 

  Bekijk de video hieronder voor een weergave van een van 8 de inspiratiediners die ik organiseerde in samenwerking met Seats2meet Utrecht CS

  Een lezing boeken?

  Wil je me uitnodigen om bij jou een lezing te komen geven? Ik kom met veel plezier langs. Neem contact met me op en we bespreken alle mogelijkheden voor jouw congres of bijeenkomst.