Over mij

terug naar de basis

Heb je ook wel eens van die momenten dat je er gewoon geen zin meer in hebt? Dat je het helemaal anders wilt? Dat je een leven wilt dat past bij jouw wensen? 

Ik ook! Rond mijn 30e was dat gevoel heel sterk. Terwijl mijn vriendinnen allemaal gingen samenwonen, huizen kopen en kinderen kregen, voelde ik aan alles dat ik weg moest. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op (inclusief fijn salaris en lease-auto) en ging op reis met een rugzak. Ik zou wel zien waar ik uit zou komen. En daar waar ik dacht dat dit maximaal een jaar zou duren, leef ik nog steeds zo. Dat gevoel van het anders willen is gebleven en dat voed ik nog steeds door steeds weer nieuwe levensvormen uit te proberen. Ik volg mijn eigen ritme, leef met het ritme van mijn cyclus, de maan en de seizoenen en heb geleerd dat dit voor iedereen mogelijk is, ook voor jou! 

Ieder mens heeft een verhaal. Die verhalen zijn de basis van ons bestaan. Elk verhaal is belangrijk èn leerzaam. We kunnen zoveel van elkaar leren. Het is mijn diepste geloof dat verhalen ons altijd kunnen helpen om onszelf en elkaar beter te leren kennen. 

Als je jouw verhaal leert te delen, dan zul je ontdekken dat dingen gemakkelijker gaan. Je voelt je minder alleen in je zoektocht en ziet dat mensen bepaalde stappen al eerder gezet hebben. Je kunt van elkaar leren en groeien door naar elkaar te luisteren. 

Als jij je eigen weg wilt volgen, dan zijn verhalen van het grootste belang. Door te luisteren en vragen te stellen ontdek je hoe jij bepaalde stappen kunt zetten en dat angsten vaak vooral in je hoofd zitten. Angsten hoeven helemaal niet waar te worden, het zijn maar angsten. 

Jij hebt een uniek verhaal te vertellen. En dat verhaal wil ik graag met je ontdekken. Heb jij zin je verhaal te ontdekken en je uit te spreken in een veilige omgeving? 

Dan hoor ik je graag. Neem contact met me op en we kijken hoe we samen aan het werk kunnen!