Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Rond mijn 30e had ik een sterk gevoel dat ik weg moest. Mijn vriendinnen gingen samenwonen, huizen kopen en werden zwanger. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op (inclusief fijn salaris en lease-auto) en ging op reis met een rugzak. Ik zou wel zien waar ik uit zou komen.

Ik stapte op de trein naar Frankrijk voor een reis van maximaal een jaar. Ik zei tegen mijn ouders dat het enige wat ik wist was dat ik een boek zou gaan schrijven. Het is nu ruim 12 jaar later en ik heb 3 boeken uitgegeven over mijn eigen zoektochten. En schrijf aan mijn eerste roman.

In die 12 jaar ben ik gaan zoeken naar het leven dat het beste bij mij past door steeds weer nieuwe dingen uit te proberen. De essentie van mijn leven is dat ik zoveel mogelijk volgens mij eigen ritme leef, waarbij het ritme van mijn cyclus, de maan en de seizoenen een leidraad vormen. Maar nog veel meer mijn eigen gevoel en wat ik op een bepaald moment nodig heb.

Hierdoor zeg ik (bijna) altijd volmondig ja of nee tegen de mogelijkheden die op me af komen. Ik leer nog elke dag en dat is wat misschien wel de belangrijkste levensles van de afgelopen jaren is geweest.

In onderstaande podcasts deel ik mijn verhaal en visie op de wereld.

Jouw verhaal

Ook jij hebt een verhaal. En ook jouw verhaal is belangrijk èn leerzaam. We kunnen zoveel van elkaar leren. Het is mijn diepste geloof dat verhalen ons altijd kunnen helpen om onszelf en elkaar beter te leren kennen.

Als je jouw verhaal deelt, ontdek je dat dingen gemakkelijker gaan. Je voelt je minder alleen in je zoektocht en ziet dat mensen bepaalde stappen al eerder gezet hebben. Je kunt van elkaar leren en groeien door naar elkaar te luisteren.

Jij hebt een uniek verhaal te vertellen. Als jij er klaar voor bent je verhaal met de wereld te delen, dan help ik je graag verder. 

Samen kijken we naar hoe jij jouw verhaal naar buiten kunt brengen. We ontdekken de kern van je verhaal, gaan terug naar de basis en jij ontdekt op welke manier je dat wilt delen. Dat kan al door het verder te vertellen in je eigen omgeving. Maar misschien ben je wel klaar voor het schrijven van je boek of het maken van een podcast. Wat het ook is, met mijn ervaring in het maken van verhalen, help ik je graag verder.