Mijn verhaal

Waar zal ik mijn verhaal beginnen? Ik kan je vertellen van de reizen die ik maakte, de lessen die ik leerde, de fouten die ik onderweg maakte en de successen die ik boekte. Toch is het belangrijkste verhaal voor nu, dat ik mijn hele leven heb geschreven.

Dat begon met de werkstukken op de lagere school, zo ongeveer het leukste wat er was. Boekverslagen maken (en de boeken lezen) een groot feest. Mijn twee afstudeerscripties zijn complete boekwerken geworden. Schrijven was mijn ding. Mijn nieuwsgierigheid naar mensen dreef me om verhalen te schrijven. En hoewel mijn moeder altijd zei: ‘je moet journalist worden’, koos ik voor twee studies communicatie. Toch bleef het schrijven altijd hangen. Wat ik ook deed in de bizarre loopbaan die ik tot nu toe heb gehad, overal zag ik het verhaal in.

Ik heb 3 boeken uitgegeven over mijn eigen zoektochten. En schrijf aan mijn eerste roman. Ik ben meerdere blogs gestart en heb artikelen geschreven voor blogs van anderen.

Ik zoek steeds naar het leven dat het beste bij mij past, door steeds weer nieuwe dingen uit te proberen. Als ik voel dat ik iets wil, dan probeer ik het uit. Zo werkte ik als kok in wintersportgebieden, was ik barista in een taartencafeetje, werkte ik in een boekwinkel en als flottieljeleider in Griekenland.

Ik leef zoveel mogelijk volgens mijn eigen ritme, daarbij vormen het ritme van mijn cyclus, de maan en de seizoenen een leidraad.

Door zoveel uitgeprobeerd te hebben, weet ik waar mijn talenten liggen en waar ik blij van word.

En schrijven staat daarbij met stip op nummer 1! 

Jouw verhaal

Ook jij hebt een verhaal. En ook jouw verhaal is belangrijk èn leerzaam. We kunnen zoveel van elkaar leren. Het is mijn diepste geloof dat verhalen ons altijd kunnen helpen om onszelf en elkaar beter te leren kennen.

Als je jouw verhaal deelt, ontdek je dat dingen gemakkelijker gaan. Je voelt je minder alleen in je zoektocht en ziet dat mensen bepaalde stappen al eerder gezet hebben. Je kunt van elkaar leren en groeien door naar elkaar te luisteren.

Jij hebt een uniek verhaal te vertellen. Als jij er klaar voor bent je verhaal met de wereld te delen, dan help ik je graag verder. 

Samen kijken we naar hoe jij jouw verhaal naar buiten kunt brengen. We ontdekken de kern van je verhaal, gaan terug naar de basis en jij ontdekt op welke manier je dat wilt delen. Dat kan al door het verder te vertellen in je eigen omgeving. Maar misschien ben je wel klaar voor het schrijven van je boek of het maken van een podcast. Wat het ook is, met mijn ervaring in het maken van verhalen, help ik je graag verder.