mijn verhaal

Met verhalen de wereld mooier maken, dat is mijn missie. Verhalen hebben we nodig om onszelf, elkaar en de wereld te begrijpen. Als we niet vertellen wie we zijn en wat ons bezig houdt, zullen we altijd op onbegrip blijven stuiten. Dan zal niemand ons begrijpen. Maar zonder verhalen zullen we ook onszelf niet begrijpen.  

Met de verhalen die ik schrijf, probeer ik de wereld begrijpelijker te maken voor mijn lezers. Zo ging ik op zoek naar de essentie van natuurlijke voeding, naar de kracht van de yogafilosofie, en schreef ik over het creëren van het leven dat het beste bij je past. Met elk blog, elk boek en elk verhaal dat ik schrijf, kom ik dichterbij mezelf en begrijp ik de wereld om me heen beter. 

Na deze drie non-fictie boeken, begon ik met mijn eerste roman, ik ben Sara. Waar binnenkort een vervolg op verschijnt (Sara komt thuis) en ook deel 3 is al onderweg.

Verder schrijf ik momenteel op mijn blog ‘Imagine a world’ een plek voor dromers en doeners die samen een mooie wereld willen creëren.   

jouw verhaal

Ook jij hebt een uniek verhaal om te delen. Wat je ook meemaakt in je leven, het is altijd een bron van inspiratie voor de mensen die je ontmoet. Als je als ondernemer bent gestart, dan is de kans groot dat je dat deed omdat je ergens in geloofde. Je wist dat jij een ander geluid kon laten horen. Je wist dat jij degene was die ergens een verandering in kon aanbrengen.

Als je net begint met het vertellen van je verhaal, dan is de kans groot dat je moeite hebt met het vinden van de juiste woorden. Of dat je allerlei kanten op gaat met het verhaal dat je wilt vertellen.

Het is mijn kracht om vanuit al jouw ideeën de essentie naar boven te halen. Ik zie in korte tijd wat het verhaal is dat jij te vertellen hebt en hoe je dat het beste kunt doen.

Ben jij er aan toe jouw verhaal te delen met de wereld om je heen? Neem dan contact met me op, ik help je graag!

projecten