Ghostwriter nodig?

Wil jij jouw verhaal delen, maar heb je geen tijd of zin het zelf te schrijven?

 

Verhalen veranderen levens. 

Ook jouw verhaal heeft de kracht om impact te maken. 

een boek schrijven - irene van gent

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is jouw verhaal op een heldere manier te delen met de buitenwereld. Maar elke keer als je ervoor gaat zitten, blokkeert alles. Je probeert iets op papier te zetten, maar de woorden stromen niet. 

Ondertussen zie je steeds meer ondernemers naar buiten treden met hun verhaal en wordt jouw verlangen naar het delen van je verhaal groter. Je kijkt met waardering naar de verhalen van je collega’s en vraagt je af of zij dat allemaal zelf schrijven. Waar halen ze de tijd en inspiratie vandaan?

Wil jij jouw verhaal delen met de wereld, maar heb je geen tijd of zin om het zelf te schrijven? Kijk dan niet verder, ik help je graag jouw verhaal op papier te zetten. Of het nu gaat om een boek, een blog of een whitepaper.

Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van impactvolle teksten. Teksten die lezers raken en aanzetten tot verandering. Wil jij dat ook?

Met mijn schrijftalent zorg ik dat jij jouw verhaal kunt delen. Zonder dat jij hoeft te schrijven.

Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken en dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het prettig en plezierig blijft. Dat heb je soms nodig. Irene helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.

Alexander Baas

Inner Hero

Waarom zou je een ghostwriter inhuren?

Heb jij wel eens een film gezien of een boek gelezen die zo’n indruk op je maakte dat het je leven veranderde? Zo is het ook met jouw verhaal. Ook jij kunt een enorme impact maken door jouw verhaal te vertellen.

Maar als schrijven niet echt jouw ding is, dan kan het je tegenhouden iets te publiceren. Als ghostwriter help ik jou je verhaal te schrijven in eenvoudige en krachtige teksten. Teksten die inspireren en aanzetten tot verandering.

Wil jij met jouw verhaal jouw (potentiële) klanten inspireren om hun leven te veranderen, dan help ik je graag dat verhaal op papier te zetten.

werkwijze

Werkwijze 

Samen ontdekken we de essentie van jouw verhaal. We starten altijd met een brainstorm (bestaande uit twee online sessies) om jouw verhaal helder te krijgen.

Met die informatie ga ik aan de slag om leesbare en inspirerende teksten te schrijven die jij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om te delen via je socials of in een blogs. Maar ik kan je ook helpen aan de teksten voor een online training of een boek.

De prijs van mijn inzet hangt af van jouw wensen. me op om de mogelijkheden te bespreken.