Feller licht workshop

Een liefdevolle wereld begint bij jezelf

‘Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.

Today I am wise, so I am changing myself.’

Rumi

Als je de wereld wilt veranderen, dan lukt dat niet door je vooral te focussen op wat anderen zouden moeten doen. Je hebt te beginnen bij jezelf. Want als jij geluk ervaart in elk moment, dan heb je veel minder nodig.

Veel minder spullen en eten dat de aarde verpest. Hierdoor word je footprint direct kleiner en draag je mee aan een duurzame wereld. Dit kan alleen als je weet wat je echt wilt en hier naar handelt. Want weten wat je wilt, betekent nog niet dat je er ook echt naar leeft.  En als dat zo is, dan kun je elke dag weer strijd ervaren.

Deze workshop start met en kort moment waarin ik voorlees uit mijn nieuwste boek Volg je eigen weg, vanuit dat verhaal gaan we met elkaar in gesprek. Over alles wat je tegenkomt op weg naar jouw ideale leven en de ideale wereld om je heen.

Als jij je eigen weg volgt, leef je een rustiger leven, waarin meer ruimte is voor liefde. En als je die liefde weer deelt met anderen, wordt de wereld om je heen rustiger èn kun jij je beter verbinden met de mensen en de wereld om je heen.

Irene van Gent, inspirator, verbinder, schrijver, spreker

Meld je aan voor de workshop

 

Vanuit het Feller Licht netwerk bieden we deze workshops kosteloos aan. Vanuit het Pay it Forward principe (ja net als in die prachtige film). Daarom vinden we het super fijn als je de workshops ook deelt met mensen in je eigen netwerk, zodat we het licht steeds feller kunnen laten schijnen op de wereld. 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de zoom link naar het online event.  

Welkom

ik ben Irene

Het is mijn missie mensen te inspireren het leven te creëren dat het beste bij ze past. Dat doe ik door het delen van verhalen, waarmee ik je in verbinding breng met je eigen kern, de natuur en de wereld om je heen. Wil je samen met mij op reis? Kijk dan snel verder op mijn site of neem contact met me op.