Feller licht workshop

Creëer het leven dat echt bij je past

Wil jij het leven creëren dat echt bij je past?
Wil jij meer liefde, rust en eenvoud ervaren in je leven?
En daarmee een wereld creëren die duurzamer en liefdevoller is?

Als jij je eigen weg volgt, wordt je leven rijker en eenvoudiger. Je doet alleen nog maar wat goed voelt voor jou en daarmee heb je invloed op iedereen om je heen. Doordat jij rust en liefde uitstraalt, krijg je dat ook terug.

Als je helder hebt wat jouw ideale leven is, kun je gemakkelijker meebewegen met wensen en eisen van de anderen om je heen.

In deze lunchworkshop ontdekt je hoe jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past. Kijkend naar de omstandigheden waarin jij je nu bevindt.

We gaan in gesprek over het plezier van het volgen van je eigen weg. Deze workshop is interactief.

Ben jij klaar voor een inspirerende lunch waarin je met gelijkgestemden in gesprek gaat over jouw ideale leven? Dan mag je deze sessie niet missen!

Data:
Vrijdag 15 mei
Dinsdag 16 juni
Maandag 13 juli

Tijd: 12.00 – 13.30 uur, online!

Meld je aan voor de Fellerlicht workshop ‘Volg je eigen weg’.

Vanuit het netwerk bieden we deze workshops kosteloos aan, als je je aanmeld verwachten we dat je op de desbetreffende tijd aanwezig bent. Lukt het toch niet, laat het dan nog even weten. 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Een paar dagen voor de workshop ontvang je een e-mail met meer informatie en vragen ter voorbereiding.

Welkom

ik ben Irene

Het is mijn missie mensen te inspireren het leven te creëren dat het beste bij ze past. Dat doe ik door het delen van verhalen, waarmee ik je in verbinding breng met je eigen kern, de natuur en de wereld om je heen. Wil je samen met mij op reis? Kijk dan snel verder op mijn site of neem contact met me op.