5D geneeskunde was tot een paar maanden geleden een compleet onbekende term voor me. Maar na een gesprek met Kirsten Nijhuis snap ik dat dit de enige manier is om af te komen van langdurige klachten die je voor lief hebt genomen en vooral om klachten te zien als een wegwijzer naar echt geluk.

Outsider in de geneeskunde

Ik spreek met Kirsten over de formule die ze heeft samengesteld aan de hand van 15 jaar persoonlijke ontwikkeling en 5 jaar werkervaring als arts in de GGz. In die jaren ontdekte ze dat de ‘geneeskunde’ niet 2 dimensionaal is, waarbij je een klacht hebt en het antwoord een pil is, maar een 5 dimensionaal evenwicht. Waarbij je gedachten, emoties, energiesysteem, fysieke lichaam en omgeving allemaal invloed hebben. Ik vraag haar onder andere hoe het is om outsider in de westere geneeskunde te zijn en hoe Kirsten het ervaart om haar eigen weg te volgen en helemaal haar eigen verhaal hierin te ontwikkelen.

Werken met de spirit van cacao

Aan het einde van de podcast hebben we hebben uitgebreid over haar nieuwe programma ‘werken met de spirit van cacao’. Een programma waarin je gaat werken met echte pure cacao. Cacao opent je hart en helpt je te voelen hoe het is als jij jouw bewustzijnsspons doopt in een emmer vol liefde. Ik werd meteen super enthousiast van Kirsten’s nieuwe programma en daarom heb ik samen met Kirsten een superleuke actie bedacht.

De eerste groep die gaat werken met de spirit van cacao start op zondag 31 mei a.s. En jij maakt kans om dit programma te volgen voor de magische prijs van € 175,00 (in plaats van € 350,00).

Wat je daarvoor moet doen?

Wij willen graag weten wat jou geraakt of geïnspireerd heeft in ons gesprek. Deel jouw persoonlijke verhaal via social media. Tag daarbij @klachten_als_wegwijzer en @irenevangent79 (op instagram) of onze volledige namen op Facebook. Plaats daarbij een link naar dit blog.

Je kunt dit doen tot woensdag 27 mei, dan zoeken wij uit welke reactie ons het meeste raakt en laten we je uiterlijk vrijdag 29 mei weten of je gewonnen hebt.

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. In de Volg je eigen weg community ga je samen op reis naar jouw eigen bestemming. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!