Wat is jouw verhaal?

Ben jij op zoek naar de rode draad in je leven?

Om zo jouw essentie te ontdekken en te doen waar jij blij van wordt?

  • Irene interviewt je met scherpte en souplesse en raakt daarbij de essentie van wat je vertelt. Ze weet je verhaal intuïtief en tegelijk analytisch te vatten en dit te vertalen naar nieuwe interessante vragen. Hiermee kun je jouw verhaal vele malen dieper en grondiger weergeven dan je had gedacht.
    Petra
  • Het laten maken van een video vind ik een erg leuke manier om aan anderen te laten zien wie je bent, wat je doet en waarom mensen bij jou moeten zijn. Vooral als je niet zo’n schrijver bent, maar wel een boodschap te vertellen hebt. Irene stelt je gerust door rustig op te bouwen; eerst algemeen, dan steeds wat specifieker en persoonlijker. Hierdoor was het voor mij gemakkelijk gewoon te vertellen wat ik doe en niet te letten op de opbouw of het totaalplaatje. Ze is goed in het stellen van verdiepende vragen waardoor de kijker écht iets heeft aan de video.
    Karen
  • Zoals zo velen van ons hebben wij een droom. De ene leeft de droom of is hard op weg, de ander droomt alleen van een droomleven. Ik ben flink op weg en dat voelt goed, maar het is lang niet makkelijk. Vooral niet om deze droom concreet te krijgen en over te brengen op anderen. En toen ontmoette ik Irene in een koffietentje in Utrecht. Ze stelde een paar vragen en ik gaf antwoorden waar ik vooraf nog niet over had nagedacht. En dat is wat Irene doet. Ze stelt niet alleen goede vragen, ze schept óók duidelijkheid over jouw eigen droom. En dat is een kracht. Ze doet dit met een vleugje rust, een schepje openheid en een toefje gezelligheid.
    Teun

wil jij een leven creëren dat beter bij je past dan het leven dat je nu leidt?

ben jij op zoek naar jouw unieke verhaal?

Ik geloof dat verhalen de basis zijn van onze samenleving. Door verhalen te delen, leren we elkaar beter kennen en kunnen we van elkaar leren. Vaak denken we dat we alleen zijn in de stappen die we zetten, de keuzes die we maken. Pas als we verhalen gaan delen komt naar boven dat we allemaal heel erg op elkaar lijken.

In een interview haal ik jouw unieke verhaal naar boven. Hiermee krijg je een helder beeld van jouw unieke kenmerken en dat wat voor jou echt belangrijk is.

Hiermee kun je vervolgens nieuwe stappen zetten en een leven creëren dat goed bij je past. Een leven waarin je de verlangens die je hebt waar kunt maken, zonder stress of twijfel.

Petra Iuliano

Josien Westveer

Mirte Madelief van Zundert

Wil jij:

+ jouw persoonlijke verhaal delen en de bezoekers je website en in social media inspireren?

+ op een simpele manier een kwalitatief hoogwaardige video voor je website?

+ als expert in jouw vakgebied bekend staan?

+ jezelf laten zien op een natuurlijke manier, gewoon zoals je bent?

Interview
€ 147

(ex 21% BTW)

Ja ik doe mee

Een interview van maximaal een uur

De audio-opname voor eigen gebruik

Uitgeschreven verhaal
€ 297

(ex 21% BTW)

Ja ik doe mee

Een interview van maximaal 1 uur

Audiobestand met het interview

Jouw persoonlijke verhaal uitgeschreven om te gebruiken op je website of LinkedIn profiel

Talkshow
€ 997

(ex 21% BTW)

Ja ik doe mee

Interview van max 20 minuten op video voor eigen gebruik

Een promotievideo van max 1 minuut

Jouw video gepromoot via mijn YouTube-kanaal

Frequently Asked Questions

Waarom heb ik een video nodig op mijn website?

Video is dé manier om meer klanten naar je toe te trekken. Steeds meer mensen gebruiken YouTube als zoekmachine en willen antwoorden op hun levensvragen door video’s te bekijken. Bedrijven doen steeds meer zaken als hun klanten eerst een video hebben gezien van hun product of dienst. Hierbij een aantal statistieken.

De cijfers

Bedrijven die video gebruiken ontvangen 41% meer traffic dan websites zonder video

62% van de consumenten reageert negatief op bedrijven die video’s van slechte kwaliteit tonen

Video op een landingspagina kan 80% meer conversie opleveren

Organisaties die video gebruiken groeien 49% sneller dan organisaties die geen video gebruiken

74% van de millenials (mannen en vrouwen geboren tussen 1980 en 2000) gebruikt video als vergelijkingsmateriaal voor ze producten of diensten aanschaffen

4 x zoveel mensen kijkt liever een video dan dat ze leest over een product.

64% van de kijkers is geneigd een product te kopen na het bekijken van een video

Bron: Hubspot.com (2016)

Help! Ik weet helemaal niet wat ik moet vertellen...

Ik ben er van overtuigd dat iedereen die een onderneming heeft, een verhaal heeft. Een droom om te delen, iets waar je diep van binnen in gelooft. Dat verhaal vertel je in de Dream Talk Show. Je hoeft er niets voor voor te bereiden, dat verhaal zit al helemaal in jou. Door de vragen die ik je stel, komt jouw verhaal als vanzelf naar boven, uit je hart en vol liefde.

Wat maakt de Dream Talk Show beter dan mijn eigen gemaakte video's?

In een talkshow laat je jouw expertstatus nog meer zien, je kunt vanuit je hart spreken en echt delen wat voor jou belangrijk is. Ik zet je in je licht en laat je 100% jezelf zijn.

Waar zijn de kosten voor deze video op gebaseerd?

Een kwalitatieve video maken kost tijd en daar heb je de juiste mensen en materialen voor nodig. De prijs is gebaseerd op het samenspel van de tijd die ik investeer in de opnames, de cameramannen en het editwerk.

Wat zijn de voordelen als ik jou een video laat maken in plaats van dat ik het zelf doe.

Zelf een video maken kost heel veel tijd. Je moet een script bedenken, een locatie, een camera regelen of iemand die jouw video opneemt. Dan ga je opnemen en ben je waarschijnlijk een paar uur bezig om de juiste look and feel te krijgen. Daarna moet je gaan editen, bijschaven en ontwerpen. Allemaal super tijdrovend als je geen expert bent. Tijd die je liever besteedt aan werken met je klanten, toch? Bij het opnemen van deze talkshow hoef je niets voor te bereiden, je hoeft alleen maar je mooiste outfit aan te trekken en op het juiste moment op de juiste plaats te zijn!

En vervolgens heb jij een gave video die je aan iedereen kan laten zien. Een video waarmee je mensen direct kennis met je laat maken.

Wat is Dream Life TV?

Dream Life TV, is een online televisiekanaal waar ondernemers hun verhalen delen over het leven van je droomleven. Het is onderdeel van dreamlab.

Dream Life TV is een kanaal op YouTube, waar alle verhalen van ondernemers worden getoond. Als je dit niet wilt, dan hoeft dat natuurlijk niet! Dan kun je de video puur voor eigen gebruik inzetten.

Waarom zou ik kiezen voor een masterclass in plaats van een korte talkshow?

Een Dream Talk Masterclass is een uitgebreide versie van de talkshow. De opzet is hetzelfde, we creëren een talkshow setting en ik stel je vragen zodat jij alle kennis die jij hebt kunt delen. Het voordeel hiervan is dat je in een keer een heleboel kennis kunt delen. Kennis die je met heel veel mensen wilt delen, die je anders steeds weer vertelt in workshops of 1-op-1-gesprekken en waar je direct naar kunt verwijzen als de video’s online staan.

Hoe groot is jouw bereik?

Momenteel bouw ik aan het groeien van mijn netwerk. Mijn bereik gaat via mijn persoonlijke kanalen (blog en nieuwsbrief), Facebookpagina’s en via YouTube.