Ik ga zoiets leuks doen!!

Tijdens de online lancering riep ik het al. Ik ga op tournee door Nederland om mijn boeken thuis bij je af te leveren. En daar heb ik zoveel zin in!

Reizen is mijn grootste genot, door in beweging te zijn krijg ik vaak de mooiste inzichten èn heb ik bijzondere gesprekken met mensen die ik tegenkom. Die verhalen heb ik nodig om mijn inspiratie op te doen voor de boeken die ik krijg. Dat ik de laatste tijd niet kon reizen en omdat mijn reis naar Frankrijk niet door gaat heb ik een besluit genomen.

Ik ga op tour door Nederland met de eerste officiële huis-aan-huis boeksigneersessie.

Het is nog nooit gedaan, dus kan ik met gemak zeggen dat het de allereerste editie is 😉

Het grootste deel van de tour doe ik samen met Wanda, die ook altijd heerlijk haar eigen weg volgt en met wie ik vaak de grootste lol heb.

Ik kijk uit naar de bijzondere gesprekken die we zullen hebben, naar lekker hard zingen in onze eigen ‘carpool-karaoke’. En natuurlijk naar alle ontmoetingen op 1,5 meter afstand met iedereen die het boek al gekocht heeft.

Via mijn social media kanalen ga ik regelmatig updates posten en kun je meereizen.

Wil jij ook een boek in ontvangst nemen tijdens de tour, maar heb je nog niet besteld?

Op de volgende dagen ben ik onderweg en kun je me ontmoeten om een boek in ontvangst te nemen (de details hiervan ontvang je als je me een berichtje stuurt via de app):

11 mei: Ede, Arnhem, Zutphen, Putten, Voorthuizen, Nijkerk, Amersfoort

12 mei: De Meern, Leidsche Rijn

13 mei: Diemen, Amsterdam, Breukelen

14 mei: Vleuten, Haarzuilen, Terwijde

16 en 17 mei: back to my roots, Hoogwoud, Wervershoof, Haarlem, Castricum

18 mei: Gouda, Den Haag, Rotterdam en omgeving

19 mei: Den Bosch, Breda en omgeving

20 mei: Eindhoven en omgeving, Geldermalsen

Ik hoop je snel te ontmoeten!