Your Way Café

Your Way Café is een netwerk van mensen die uit het systeem durven stappen. Gelijkgestemde zielen die \buiten de gebaande paden wandelen en open staan voor nieuwe ontmoetingen.

Your Way Café is een (online) ontmoetingsplek voor mensen die het leven creëren dat het beste bij ze past. Een leven dat niet altijd past bij dat wat de buitenwereld van ze verwacht. Een leven waarin bewustzijn van het leven dat je creëert een belangrijk onderdeel is. Je staat open voor nieuwe ideeën, voor nieuwe wegen en bent altijd bezig de dingen anders te doen. Omdat je voelt dat wat je voorgeschoteld krijgt niet altijd kloppend is bij wie jij in essentie bent. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen en hebt vraagtekens bij de weg die de meeste mensen klakkeloos blijven te volgen. De uitdagingen die je op die weg tegenkomt neem je voor lief, omdat je weet dat je niet anders kunt dan dit.

Op 23 februari 2023 is de eerste live bijeenkomst van Your Way Café. Deze bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, bij A Beautiful Mess.

februari 23 @ 16:00
16:00 — 18:00 (2h)

A Beautiful Mess

Irene van Gent

Ik ben er bij!