online lancering ‘Volg je eigen weg’

Omdat in deze tijd van ons leven alles ineens anders is, is dit een perfect moment je leven onder de loep te nemen. Te ontdekken wat je nu echt wilt. En ook de stappen te zetten daar te komen. Niet meer afwachten tot een ander voor je bepaalt wat jij mag of kunt doen, maar zelf de regie in handen nemen en het leven creëren dat het beste bij je past.

Tijdens de online lancering van mijn derde boek Volg je eigen weg, vertel ik je hoe jij je eigen weg kunt volgen, op een manier die helemaal bij je past.

Wil jij:

  • vanaf nu doen wat goed voelt voor jou?
  • leren vertrouwen dat het altijd goed komt?
  • weten hoe je jouw angststemmetjes voor je kunt laten werken?
  • ontdekken hoe je ja kunt zeggen tegen jezelf en tegelijk in verbinding blijft met de wereld om je heen?
  • ontdekken wie je in essentie bent en hier helemaal naar leven?

Dan is Volg je eigen weg echt voor jou!

In ‘Volg je eigen weg‘ ontdek hoe jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past. Helemaal op jouw manier. Want ik geloof niet dat ik jou kan vertellen wat voor jou het beste werkt, dat kun je alleen zelf maar ontdekken.

Via 11 rituelen en 11 verhalen van mensen die hun eigen weg volgen, laat ik je zien hoe jij je eigen weg kunt volgen. Tijdens de online lancering vertel ik waarom dit boek zo goed past in deze tijd en heb jij de tijd om je vragen te stellen over hoe jij het leven creëert dat het beste bij jou past. Wat wil jij weten over het realiseren van jouw verlangens, over helemaal kiezen voor jezelf èn in verbinding blijven met de wereld om je heen. Wil je weten hoe je omgaat met anderen die je belemmeren te doen wat jij wilt, angsten over of je nog wel geld zult verdienen als je iets anders gaat doen en of dat je nog wel vrienden overhoudt als jij jouw waarheid gaat spreken? Wees er dan snel bij en deel je vragen alvast met me!

Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan ook even aan, dan ontvang je de replay!

april 17 @ 16:00
16:00 — 17:15 (1h 15′)

online event

Ik ben er bij!