Een schoon lichaam voor een heldere geest

Wil jij een leven vol energie, een leven waarin je kunt leven vanuit je essentie en echt doen wat jij hier te doen hebt? Dan is je lichaam de eerste plek om dit te realiseren.Om te leven vanuit je ware essentie heb je een schoon lichaam nodig. Een lichaam dat met je mee kan bewegen en waar je naar leert luisteren. Een lichaam dat gevoed is met de juiste voeding en energie. Gezonde voeding voor je lijf en je geest helpen je om het leven te creëren dat het beste bij je past. Soms kunnen klachten oplossen door anders te gaan eten òf anders te gaan denken.

In deze workshop nemen Marieke Gerhards en Irene van Gent je mee naar het leven dat het beste bij je past en hoe je je lichaam kunt helpen daar naartoe te bewegen. Een workshop waarin een combinatie wordt gemaakt met voedingsleer, yoga en meditatie.

Deze workshop geef ik samen met Marieke Gerhards, vanuit het pay it forward principe van Feller Licht. Er zijn aan deze workshop geen financiële kosten verbonden, wel vragen we je ons verhaal te delen binnen jouw eigen netwerk.

Wil jij het leven en lichaam dat het beste bij je past? Meld je dan snel aan! Stuur me een mail op post@irenevangent.nl of meld je aan via de site van Feller Licht.

maart 23 @ 10:00
10:00 — 13:00 (3h)

mijn huiskamer

Ik ben er bij!