Irene van Gent - Chief Happiness Officer

coaching

Doe jij echt wat je wilt? Of wil je ontdekken wat dat is?

Wil je meer vrijheid in je leven creëren?

Een nieuw product of dienst aanbieden als zp’er of organisatie?

Wil je eens sparren of je wel op de goede weg zit?

Zomaar wat vragen die je bezig kunnen houden en waarbij je hulp zoekt om het antwoord te vinden. Ik help je graag die antwoorden te vinden. Zodat je meer leeft vanuit jouw essentie en je op die manier meer vrijheid ervaart om de dingen te doen die jou gelukkig maken.

Ik werk op een manier die het best bij mij past. Ik heb geen vaste coachingsprogramma’s of vaste uren, wel heb ik een strippenkaart die je kunt afnemen, zodat we samen een traject opstellen dat bij jou past. Dat kunnen we op verschillende manieren invullen, door wekelijks te bellen, elkaar een keer per maand te zien, of in een sessie van een paar uur achter elkaar waarbij we echt grondig aan de slag gaan met de vragen die jij hebt. Een combinatie is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Of je nu als zelfstandige werkt of in loondienst, ik help je graag om dichterbij jezelf te komen, zodat jij het leven creëert dat het beste bij je past. Je wordt je bewust van je patronen en leert hoe je die kunt doorbreken.

Lees ook waarom ik me jarenlang heb afgevraagd of ik me wel coach mocht nemen.

60 minuten

Prijs: € 99,00
(ex btw en reiskosten)

Deze strippenkaart is 1 maand  geldig.

300 minuten

Prijs: € 475,00
(ex btw en reiskosten)

Deze strippenkaart is 3 maanden geldig.

600 minuten

Prijs: € 899,00
(ex btw en reiskosten)

Deze strippenkaart is 6 maanden geldig.

Retraites

Vanaf september 2018 bied ik ook retraites aan.

Meer informatie volgt snel.

 • Ik vind je inspirerend, gedreven, en passievol. Je neemt me mee in je verhaal, bent overtuigend in dat wat je te zeggen hebt. Je hebt power, en heel veel mooie, goede verhalen, die me helpen steeds meer de keuzes te maken die bij mij passen.

  Maneesha
 • Wat ik fijn vind in het contact met jou is dat je in alle rust een luisterend oor bent. Je neemt de tijd te verwerken wat ik tegen je zeg. Hiermee geef je mij een prettig gevoel en geef je aan oprecht te luisteren naar de ander. Je maakt oogcontact en stelt goeie gerichte vragen. Daarbij denk je mee en klinken je suggesties als heel vanzelfsprekend, eventuele uitdagingen in het leven lijken zo simpel :). Op een fijne manier, dus zonder dat je hierbij afbreuk doet aan datgene waarmee de ander zit.

  Wanda
 • In juni 2016 een heerlijke teamdag gehad onder leiding van Irene van Gent. We stapten in een warm bad vol inspiratie, rust, aandacht, bewustwording, een wandeling en een heerlijke yogales. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Dominique
 • Toen ik begon wilde ik een goede invulling geven aan de afsluiting van een periode en een stap naar iets nieuws. Mijn drukke leven geeft mij niet altijd de kans te doen wat ik echt belangrijk vind of wat er echt toedoet. Door deze ruimte voor mezelf te creëren kon ik even wegdromen uit mijn veilige omgeving, waarin ik ontdekte dat het echt nodig was afscheid te nemen van de oude fase in mijn leven. Je hebt me uiteindelijk veel meer gegeven dan ik verwacht had. En ik heb besloten dat ik wekelijks mezelf meer wil gaan ontplooien, zodat ik echt de dingen kan gaan doen die er voor mij toedoen.

  Daisy
 • “Ik was zoekende naar iets voor mezelf om te doen, een doel, een droom, een bestemming, en hoopte wat handvatten te kunnen vinden om mij hierbij te helpen. Na drie weken ben ik meer aan het mediteren en yoga aan het doen. Door de kleine groep tijdens de masterclasses was er veel persoonlijke aandacht en werd ik gehoord tijdens de webinars.
  Ik weet nog niet wat mijn droom is, maar weet dat ik het niet kan forceren, dat het naar mij toe komt (van binnenuit), en dat ik mezelf niet blijf frustreren en moedeloos maak door te blijven denken dat ik nu nutteloos ben, dat ik een doel moet zoeken.”

  Maaike
 • Irene vertelt heel open en laagdrempelig over haar belevenissen op zoek naar meer geluk in haar leven. Ik haal daar veel inspiratie uit en handvatten voor persoonlijke ontwikkeling, voor meer diepgang in mijn leven. Ik raad je zeker aan om gesprekken met Irene erbij te boeken! Zij helpt je door een spiegel voor te houden op basis van jouw verhaal. Ze legt focus: je hoeft niet alles tegelijk op te pakken en je hoeft het zeker niet allemaal alleen te doen. Irene inspireert op een positieve, niet belerende toon.

  Ingeborg
 • In ‘Geluk in 8 koppen thee’ vertelt Irene heel open en laagdrempelig over haar belevenissen op zoek naar meer geluk. Omdat ik daar veel in herken en Irenes stijl mij aanspreekt, ben ik gestart met het persoonlijke traject van drie maanden. Dat is een goede ‘stok achter de deur’ om het boek ook echt als een actieboek te gebruiken. Je krijgt concrete opdrachten die je stap voor stap helpen een andere leefstijl op te pakken. De opdrachten krijg je per mail, iedere week één. Ik raad je zeker aan om de gesprekken met Irene erbij te boeken! Zij helpt je door een spiegel voor te houden op basis van jouw verhaal. Ze legt focus: je hoeft niet alles tegelijk te doen en zeker niet allemaal alleen. Irene heeft mij veel handvatten gegeven voor persoonlijke ontwikkeling, meer diepgang in mijn leven, op een positieve, niet belerende, inspirerende toon.

  Ingeborg
 • Voor mij eerste kennismaking met yoga en meditatie. Wat goed is bevallen! Irene is rustig en neemt de tijd om naar je te luisteren. Echt heerlijk om even tijd voor jezelf te hebben. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding. Dankjewel Irene.

  Jane
 • Alsof tijd niet bestaat kom je onder begeleiding van Irene haar stem tot inzichten waar je in het dagelijkse leven niet bij stil staat. Het was een zeer ontspannen ochtend met yoga, meditatie en een heerlijke lunch als afsluiter. Ik ben fan, dank!

  Sanny
 • Met een open vizier liep ik de ruimte binnen. Gezond bezig zijn was mijn uitgangspunt voor die ochtend. En dat werd het; gezond qua lichaam en geest. Echt een heerlijk moment voor mijzelf waarbij ik zowel op lichamelijk vlak (door yoga) als emotioneel vlak (door meditaties) aan de slag ben gegaan. Voor mij een hele fijne combinatie waarbij gezonde voeding nog een perfecte aanvulling was. Mijn (healthy) personal retreat was geslaagd en zeker een aanrader als je je op diverse vlakken gezond en vitaal wilt voelen!

  Mascha
 • Wat een heerlijke dag, ruimte voor jezelf, voor rust en voor stilte. En ruimte om te reflecteren en een prachtige spiegel voor te krijgen. Dit wil ik wel elk kwartaal doen, gewoon even bijladen en genieten van de begeleiding van Irene. Mooie yogaoefeningen, geleide meditaties, het is heerlijk om naar de stem van Irene te luisteren en langzaam in de stilte van jezelf te komen. Dank je wel Irene, ik kan het iedereen aanbevelen, gewoon een dagje voor jezelf, jezelf “treaten”!

  Astrid