In “Volg je eigen weg” daag ik je uit een leven te creëren waar je geen vakantie van hoeft te nemen. Een leven waarin je minder geld nodig hebt om lekker te leven en waarin je minder behoefte hebt aan spullen om gelukkig mee te zijn.

Om dat te doen is het nodig dat je doet waar jij blij van wordt, zodat je geen hulpmiddelen van buiten nodig hebt om geluk te realiseren. Dit kan betekenen dat je buiten de stad gaat wonen, meer tijd met je kinderen doorbrengt, of een leven waarin je meer tijd hebt om in je moestuin te werken of te zorgen voor anderen. Het gaat er om dat je doet waar jij blij van wordt, zonder dat je stress ervaart.

In “Volg je eigen weg” deel ik mijn verhaal over de reis die ik heb afgelegd naar mijn ideale leven en ontdek je hoe jij jouw ideale leven kunt creëren. Een ding is zeker jouw ideale leven creëer je helemaal zelf, want het is hoe jij het wilt.

Op basis van de dreamway-methode maak jij een blauwdruk voor je meest ideale leven en creëer je een actieplan hoe je daar wilt komen.

Ik werk momenteel aan dit boek, het komt naar verwachting uit in Q1 2020. Wil je nu al weten hoe je in eenvoud kunt leven? Tijdens mijn lezingen en online masterclasses vertel ik je er alles over! Bekijk de agenda onder aan de pagina voor data en tijden!