In Leve de eenvoud daag ik je uit een leven te creëren waar je geen vakantie van hoeft te nemen. Een leven waarin je minder geld nodig hebt om lekker te leven en waarin je minder behoefte hebt aan spullen om gelukkig mee te zijn. Ik vertel je hoe we samen een wereld kunnen creëren waarin we in mijn ogen de milieu-problematiek aan kunnen pakken.

Om dat te doen is het nodig dat je doet waar jij blij van wordt, zodat je geen hulpmiddelen van buiten nodig hebt om geluk te realiseren. Dit kan betekenen dat je buiten de stad gaat wonen, meer tijd met je kinderen doorbrengt, of een leven waarin je meer tijd hebt om in je moestuin te werken of te zorgen voor anderen. Het gaat er om dat je doet waar jij blij van wordt, zonder dat je stress ervaart.

In Leve de eenvoud deel ik mijn verhaal over de noodzaak die er is om eenvoudiger te gaan leven, vertel ik je alles over de reis die ik heb afgelegd naar mijn eenvoudige leven en ontdek je waarom het beter werkt als we meer samen doen. En ik vertel je meer over hoe we hier terecht zijn gekomen en dat we beter kunnen veranderen vanuit de basis waar we nu zijn, dan vechten tegen wat is.

Naast mijn eigen verhaal vind je verhalen van pioniers die echt buiten hun comfortzone zijn gestapt en hun hart hebben gevolgd om een leven te creëren buiten de verwachtingen van de maatschappij. En dat dit lang niet altijd gemakkelijk en vanzelf gaat.

Ik werk momenteel aan dit boek, het komt naar verwachting uit in Q1 2020. Wil je nu al weten hoe je in eenvoud kunt leven? Bezoek dan een van de lezingen of inspiratietafels.