Geluk in 8 koppen thee – persoonlijk traject

Toen ik begon wilde ik een goede invulling geven aan de afsluiting van een periode en een stap naar iets nieuws. Mijn drukke leven geeft mij niet altijd de kans te doen wat ik echt belangrijk vind of wat er echt toedoet. Door deze ruimte voor mezelf te creëren kon ik even wegdromen uit mijn veilige omgeving, waarin ik ontdekte dat het echt nodig was afscheid te nemen van de oude fase in mijn leven. Je hebt me uiteindelijk veel meer gegeven dan ik verwacht had. En ik heb besloten dat ik wekelijks mezelf meer wil gaan ontplooien, zodat ik echt de dingen kan gaan doen die er voor mij toedoen.

Daisy -

“Ik was zoekende naar iets voor mezelf om te doen, een doel, een droom, een bestemming, en hoopte wat handvatten te kunnen vinden om mij hierbij te helpen. Na drie weken ben ik meer aan het mediteren en yoga aan het doen. Door de kleine groep tijdens de masterclasses was er veel persoonlijke aandacht en werd ik gehoord tijdens de webinars.
Ik weet nog niet wat mijn droom is, maar weet dat ik het niet kan forceren, dat het naar mij toe komt (van binnenuit), en dat ik mezelf niet blijf frustreren en moedeloos maak door te blijven denken dat ik nu nutteloos ben, dat ik een doel moet zoeken.”

Maaike -

In ‘Geluk in 8 koppen thee’ vertelt Irene heel open en laagdrempelig over haar belevenissen op zoek naar meer geluk. Omdat ik daar veel in herken en Irenes stijl mij aanspreekt, ben ik gestart met het persoonlijke traject van drie maanden. Dat is een goede ‘stok achter de deur’ om het boek ook echt als een actieboek te gebruiken. Je krijgt concrete opdrachten die je stap voor stap helpen een andere leefstijl op te pakken. De opdrachten krijg je per mail, iedere week één. Ik raad je zeker aan om de gesprekken met Irene erbij te boeken! Zij helpt je door een spiegel voor te houden op basis van jouw verhaal. Ze legt focus: je hoeft niet alles tegelijk te doen en zeker niet allemaal alleen. Irene heeft mij veel handvatten gegeven voor persoonlijke ontwikkeling, meer diepgang in mijn leven, op een positieve, niet belerende, inspirerende toon.

Ingeborg -

Heb jij de regie over je leven in eigen hand?

Opeens sta je stil en kijk je naar je leven. Wat zie je? Is dit het leven wat je voor jezelf had bedacht? Of zou je eigenlijk wel meer uit het leven willen halen? Meer doen waar jij blij van wordt? Je niet laten leiden door de wensen en verlangens van de mensen om je heen, maar echt doen wat jou gelukkig maakt?

Heb jij een verlangen om je leven veel meer te leven op basis van jouw wensen en verlangens?

Dan is het tijd om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Jij kunt de regie over je leven weer in eigen hand nemen en creëren wat jij belangrijk vindt. Een leven met meer rust, ruimte en vrijheid, een leven waarin liefde en geluk de belangrijkste kernwaarden zijn, of waar je op avontuur gaat en ontdekt wat de wereld te bieden heeft. Een leven waar innerlijke verrijking belangrijker is dan uiterlijk vertoon.

Waardoor laat jij je tegenhouden?

De kans is groot dat je door wat voor reden dan ook vergeten bent dat jij uniek en bijzonder bent. Door opvoeding, opleiding, cultuur en maatschappij ben je geworden wie je nu bent. Is dat de persoon die je echt wilt zijn? Of zou je het liever anders willen?

Is er een stem die zegt dat het niet kan, dat je het geld of de tijd niet hebt om je dromen te verwezenlijken? Dat het niet lukt omdat de kinderen je aandacht nodig hebben of dat je iets wilt dat veel te groot of meeslepend is? Een stem ergens in je hoofd die zegt je dat je het niet waard bent om te veranderen, dat groots leven alleen voor anderen is weggelegd? Dat zij het wel kunnen, en jij niet, omdat zij bijzonder zijn.

Weet dat jij net zo bijzonder bent als die anderen en dat jij ook kunt doen wat jij wilt.

Volg het Achtvoudige pad van yoga

Als je op zoek bent naar meer rust, ruimte en vrijheid in je leven, dan nodig ik je uit jouw eigen jaar te creëren met het Achtvoudige Pad van Yoga. In dit persoonlijke traject creëren we samen een programma aan de hand van de yama’s en niyama’s, een programma dat het beste past in jouw levensstijl op dit moment.

Samen werken we naar een levensstijl die beter past bij wie jij in essentie bent. In het jaar dat jij op reis gaat, begeleid ik je op de momenten dat je er even niet meer uitkomt, als je vragen hebt of wanneer je gewoon een klankbord wilt om een andere kijk op een situatie te krijgen.

Ben jij klaar je leven weer in eigen hand te nemen?

Ga mee op reis naar jouw essentie. Naar de kern van wie jij bent en van waaruit jij kunt leven zoals jij echt wilt. Er zijn een paar voorwaarden om die stap te zetten.

  • Vertrouw er op dat jij kunt veranderen als jij dat wilt
  • Geloof dat er meer voor je is dan je nu ziet
  • Heb de intentie oude patronen onder ogen te zien en los te laten
  • Vertrouw op je eigen kracht
  • Durf te kijken naar de manier waarop jij communiceert met je zelf en met anderen
  • Spreek uit wat jij nodig hebt

Het Achtvoudig pad brengt je terug bij jouw essentie

In dit persoonlijke traject ontdek je wat voor jou belangrijk is, je leert keuzes maken die bij jou passen en stopt dingen te doen die niet bij je passen. Je leert jezelf beter kennen en krijgt zicht op de manier waarop je communiceert met jezelf en de wereld om je heen.

Dit traject duurt een jaar. Dit is een normale tijd om echt het leven te creëren dat bij je past. Hier is namelijk geen quick fix voor te creëren. Je ideale leven creëer je door te vallen en weer op te staan, dat gaat (helaas) niet over een nacht ijs.

Eerst kennismaken om te ontdekken of dit echt bij je past?

VIP
€ 2497

Ja, ik ben er klaar voor!

4 VIP-middagen waarin we jouw ideale leven gaan vormgeven

Begeleiding via de mail

Maandelijkse skypecall van 30 minuten