boeken

Geluk in 8 koppen thee

Is geluk een einddoel? Of is geluk iets wat je elke dag kunt ervaren? Er zijn voldoende opvattingen over geluk en iedereen heeft er een mening over of gevoel bij. Echt geluk ervaar je als je ontdekt wie je in essentie bent, omdat je alleen dan de keuzes kunt maken die bij jou passen èn die jou dus gelukkig maken.

In Geluk in 8 koppen thee neem ik je mee op reis langs het Achtvoudige pad van yoga, het pad dat yoga beschrijft als levensstijl en dus meer dan een dagelijkse of wekelijkse yogales. Yoga betekent verbinding en gaat over de verbinding met je hart, jezelf en de wereld om je heen.

Meer informatie

Geluk in 8 koppen thee werkboek

Geluk in 8 koppen thee

Wil jij ook meer rust, ruimte en geluk in je leven ervaren? Ga dan zelf aan de slag met de thema’s uit Geluk in 8 koppen thee. Want ook jij kunt een leven creëren waarbij je leeft en werkt vanuit jouw essentie en waarbij je echt doet waar jij gelukkig van wordt!

In het werkboek Geluk in 8 koppen thee vind je allerlei opdrachten die verbonden zijn met de thema’s uit het boek. Hiermee kun jij je eigen lesprogramma creëren aan de hand van de yama’s en niyama’s. Deze bouwstenen vormen de basis van jouw leven vol liefde, rust en geluk, en de vrijheid om te doen wat jij wilt.

Prijs: € 8,95 (incl. 21% btw)

Bestel via post@irenevangent.nl.
Je ontvangt nu gratis de Geluk in 8 koppen thee poster (twv € 6,95) als je het boek en werkboek tegelijk bestelt.

Natuurlijk! Eten! e-book

Natuurlijk! Eten!

In Natuurlijk Eten! vertel ik je hoe je op een simpele en snelle manier lekker en gezond kunt eten.

Het boek bevat voor 80% vegetarische gerechten, omdat je zonder vlees en vis ook super lekker kunt eten, zeker als je seizoens- en streekgebonden producten gebruikt. Ik laat je zien dat het niet moeilijk is lekker gezond te koken, zodat elke maaltijd een feestje is.

Meer informatie