inspiratie nodig?

Heb je een knagend gevoel dat je het anders wilt doen dan ‘de rest’, maar heb je geen idee hoe je dat dan doet?

Loop je vast op bepaalde vlakken en heb je een verfrissende blik nodig om verder te kunnen?

Dan heet ik je van harte welkom, want dat is wat ik van nature doe.
Ik breng inspiratie om het anders te doen en help je om de stappen te zetten het ook te realiseren.

Ik help je anders te kijken naar dingen en bied oplossingen voor problemen die jij nu ervaart.

Ik doe het altijd net even anders dan de rest. Na jaren gevolgd te hebben wat er van me verwacht werd, besloot ik het anders te gaan doen.

10 jaar lang onderzocht ik allerlei leefstijlen, banen, en sprak met heel veel mensen. Mensen die net als ik worstelden en mensen die de worsteling al achter de rug hadden. Van die 10 jaar woonde en werkte ik ruim de helft in de zon en in de sneeuw. Daarna leefde ik als nomade zonder vaste woning, werkte meestal als ondernemer, soms in loondienst en probeerde van alles uit. En het belangrijkste van alles was dat ik op zoek ging naar mijn innerlijke stem. Die stem die mij vertelt wat de bedoeling is.

Al die ervaringen leerden mij dat ik een kracht heb om anderen in korte tijd een grote stap verder te helpen.
Door naar je te luisteren, voel ik met je mee en krijg ik door welke stappen jij nu te zetten hebt om het leven te creëren dat het beste bij je past. Ik noem het inspiratie.

Wat is inspiratie?
Inspiratie, de ingeblazen adem van de geest, zoals Mathilde Santing het bezingt in het prachtige nummer met dezelfde titel. Inspiratie komt vanuit je geest, vanuit je ziel en helpt je op weg naar het leven dat het beste bij je past.
Want diep van binnen weet je geest heel goed wat de bedoeling is, maar binnen onze samenleving proberen we nog vaak alles te beredeneren vanuit ons denken.
Inspiratie is er altijd en daar kun je op afstemmen, als je er tijd en ruimte voor vrij maakt.

Waarom is het nodig?
Inspiratie houdt je levend, houdt je scherp en geeft kracht als je het even niet meer weet. Dus als jij nieuwe stappen wilt zetten in je leven, kun je daar wel een beetje inspiratie bij gebruiken!

Hoe werk ik?
In een inspiratiesessie kijken we naar waar jij naartoe wilt. We doen dit door middel van visualisaties, omdat je dan veel beter kunt zien wat jij nodig hebt. Aan de hand van die visualisaties werken we uit wat je echt nodig hebt en ik voel mee wat jij nu als volgende stap te doen hebt.

Wat levert het op?
Na een sessie ga je weer vol energie naar huis, je hebt helder welke stappen je kunt zetten om het leven te creëren dat het beste bij je past. Het is mijn kracht om je in korte tijd echt resultaat te laten ervaren.