Slaap je slecht, ben je moe, kun je je steeds minder goed concentreren, verslapt je aandacht en interesse snel, heb je geen zin meer in (leuke) dingen, ben je prikkelbaar naar familie, vrienden en/of collega’s, heb je weinig zelfvertrouwen, een veranderd zelfbeeld, last van uitbarstingen (schreeuwen, huilen, bang)? Grote kans dat je oververmoeid/overspannen of burn-out bent. Veroorzaakt door een teveel aan prikkels, een te hoge druk en een te groot verwachtingspatroon (naar jezelf en naar anderen). Je hebt teveel van jezelf gevraagd en te weinig naar je lichaam en ziel geluisterd. Yoga is een krachtig instrument om uit je burn-out te komen. En niet alleen het doen van yoga, maar het ademen van yoga door je hele leven heen is een van de beste en eenvoudigste manieren om je leven weer naar een ander niveau te tillen. 

Daarom heb ik samen met Yogapoint Leidsche Rijn (naast Utrecht) een programma ontwikkeld om deze zomer uit je burn-out en weer in je kracht te komen. Zodat je het leven op jouw manier en volgens jouw waarden en regels kunt leven. 

Yoga is veel meer dan het doen van de houdingen, de filosofie achter yoga helpt je te ontdekken wie jij in essentie bent en wat jij hier op aarde komt doen. Het helpt je op een liefdevolle wijze te leven en jouw unieke gaven te ontdekken.
Dat is niet zweverig; aardser kan het niet! Door middel van beweging, ademhaling, meditaties en visualisaties leer jij je ware ik kennen met al haar mooie en minder mooie kanten. Wat zijn je valkuilen? Wat maakt je boos? En wat verdrietig? Zo leer je aanvoelen wanneer je de verkeerde kant op gaat. Belangrijker nog is de vraag: wat geeft je energie? Waar wordt je blij van? Waar kunnen ze je ‘s nachts voor wakker maken? Zo leer je keuzes te maken die jou de juiste kant op brengen. Leer luisteren naar je lichaam en ontdek je grenzen.

De thema’s die we tijdens de les behandelen:
Acceptatie
Geweldloosheid
In welke regels geloof jij?
De waarheid spreken & ontdekken
Neem de tijd
Overgave

De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 15.00 – 16.45, daarna is er ruim de tijd om met elkaar in gesprek te gaan over de les, waar jij persoonlijk tegenaan loopt en wat je van elkaar kunt leren. Tijdens de les beoefenen we yoga, meditatie en krijg je de filosofie achter het thema van de week toegelicht. Aan het einde van de les krijg je een kleine opdracht mee naar huis om thuis verder te oefenen en de aandacht op het onderwerp vast te houden.

NB. Weet dat je aan je werkgever tijd voor herstel mag vragen!

Data: 
Kennismakingsbijeenkomst: 2 juli
Blok 1: 9, 16, 23 juli
Blok 2: 6, 13, 20 augustus
Als je een les niet aanwezig kunt zijn wordt het thema van de week toegelicht via de mail en krijg je de opdracht voor de week toegestuurd. 

Kosten:
Cursus plus boek Geluk in 8 koppen thee: € 149,00
Persoonlijke sessies (los te boeken): € 75,00
Cursus plus twee sessies: € 249,00 (korting van € 25,00 per sessie/ alleen bij direct boeken).

Betalen kan vooraf via factuur of bij de eerste les met pin.

Wil je meer informatie? Mail me dan op post@irenevangent.nl