Terwijl de regen tegen het raam tikt, zit ik lekker met een deken en kussentje op de bank. Genieten van een dag waarop even helemaal niets moet en weer opladen voor een nieuwe week.
Vanochtend werd ik wakker met een zwaar gemoed en ik weet dat ik daar in kan blijven hangen, of ik geef mezelf een fijne yogales cadeau. En dan is het fijn dat ik mezelf kan trakteren op Yoga with Adrienne, fantastische yogavideo’s, lessen met fun en energie en altijd een les die past bij dat waar je behoefte aan hebt! Elk jaar begint ze met een training van 30 dagen, waarbij je elke dag een nieuwe video krijgt in een serie van 30. Echt heel fijn om je yoga-practice weer op te pakken, te beginnen of bij te houden. En ook al is januari alweer bijna voorbij, nooit een verkeerd moment om ermee te beginnen! 

Afgelopen week werd mij weer heel helder hoe helend yoga is. Niet alleen voor mij, ook voor de deelnemers van mijn Yoga bij Burnout lessen. Allemaal geven ze aan dat de yogalessen ze meer gebracht hebben dan alle psychologen en therapeuten die ze voorgeschoteld kregen vanuit het reguliere circuit. En dat ze gegroeid zijn in hun eigen proces en hoe yoga hen daarbij geholpen heeft. Yoga betekent niet alleen maar yoga doen, maar ook yoga omarmen in je leven buiten je yogamat. Hoe dat werkt? Lees het in mijn blog “Yoga als basis voor je leven.”

Mijn missie om meer mensen een yogamindset te geven is hiermee nogmaals bevestigd 😉

En terwijl het buiten grauw en grijs is, sta ik stil bij het komende jaar en de leuke dingen die ik wil doen! 
Een ding staat al vast. Ik ga een week yogales geven op een boot van YogaCruise.nl. Van 24 tot en met 31 augustus  vaar ik mee op een authentieke Turkse Gulet. Gun jij jezelf een weekje yoga voor jezelf in een uitermate zonnige en ontspannende omgeving? Met heerlijk eten, mooie zee en bijzondere plekken om yoga te doen? Boek je voor 31 januari je reis, dan ontvang je nog € 100,00 vroegboek korting. 

Ik wens je een fijne rustige week!