Boeiende gesprekken, toevallige ontmoetingen en heerlijk eten, een paar van de ingrediënten voor het altijd bijzondere inspiratiediner. De avond wordt gevuld door wat er op tafel komt, niet alleen met heerlijk en verrassend eten, juist ook door de verhalen en ervaringen die gedeeld worden. Jij bepaalt waar het over gaat. Aan het begin van de avond starten we met een prikkelende vraag of stelling, en van daaruit vormt het zich vanzelf.

Dit maakt de avond verrassend en spannend tegelijk. Je hebt diepgaande gesprekken met mensen die je niet kent en die voor een avond jouw wereld vullen. De openheid en eerlijkheid van alle deelnemers staat garant voor echte inspiratie en verbinding.

Naast de inspirerende gesprekken wordt er een spannende maaltijd geserveerd waarin je verrast wordt met nieuwe smaken en combinaties.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 20 juni 2017
Locatie: Seats2meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, Utrecht
Tijd: inloop om 17.30 uur, rond 18.00 gaan we aan tafel
Investering: € 34,50 (bij aanvang te betalen per pin).

Neem je iemand mee? Wij geloven in de kracht van netwerken. Kom daarom niet alleen en neem iemand mee uit je eigen netwerk, zodat we allemaal ons netwerk kunnen vergroten met interessante contacten.

Lees de ervaringen van onze trouwe fan Douwe Dronkert over het inspiratiediner (ook wel Inspiratiesafari 😉

Ben jij er bij?
Laat uiterlijk 16 juni weten of jij erbij kunt zijn en wie je mee neemt. Dan reserveren we een plekje voor jullie aan de grote tafel in de kookstudio. Je meldt je aan door een bericht te sturen naar post@irenevangent.nl.

Recensies:

Echt een aanrader als je zin hebt om inspirerende mensen te ontmoeten, zin hebt in een (h)eerlijke maaltijd, zin hebt in een gezellige avond of als je gewoon geen zin hebt om zelf te koken! ~ Philo

Een fijne avond vol verhalen en mooie ontmoetingen. ~ Nicolette