Leven en werken vanuit je essentie?

Die dingen doen waar je echt gelukkig van wordt?

Ontdekken wie je bent en wat voor jou belangrijk is?

Yoga helpt je de verbinding te maken met je hart. Door yoga te beoefenen kom je in de stilte terecht en vanuit die stilte leer je weer wie je bent. Yoga is meer dan houdingen alleen, het is een levensstijl die je helpt om echt te leven vanuit de waarden die voor jou zo belangrijk zijn. Waarden die we als mensen zijn kwijtgeraakt omdat we worden geleid door de waan van de dag, de wensen van de maatschappij en de mensen om je heen.

Wil jij weer dichter bij jezelf komen, leven vanuit je hart en meer rust, ruimte en liefde ervaren? Kom dan op 19 februari 2017 naar de yoga-workshop over Geluk in 8 koppen thee bij Yogapoint Leidsche Rijn in Utrecht. Tijdens deze lezing neem ik je mee langs het Achtvoudige Pad van Yoga. De eeuwenoude yogaverhalen die door Patanjali zijn opgesteld en je houvast geven om ook in het leven van nu de weg te vinden naar je hart.

De workshop vindt plaats van 12.45 tot 15.45 uur. In drie uur reizen we samen langs thema’s als geweldloosheid, de waarheid spreken, bezitloosheid, zelfontwikkeling, yoga en meditatie. Het is geen noodzaak het boek te hebben gelezen, je kunt het ook na de workshop nog aanschaffen (dan krijg je natúúrlijk een gesigneerd exemplaar).

Recensies: 

“Irene neemt je mee op reis, door haar persoonlijke aanpak en bijzondere verhalen, voel je dat het echt mogelijk is te leven uit je hart en ook in de drukte van het gejaagde Nederlandse leven de rust te vinden.” Janine

“Bedankt voor je presentatie. Je vertelt een persoonlijk verhaal en deelt je moeilijke en fijne momenten. Dat maakt je heel kwetsbaar, maar kan anderen ook helpen om hun elementen te vinden voor een droomleven. Ik denk dat iedereen er heel goed uit kan halen wat voor hem/haar van toepassing is.” Carina

Meer informatie over de workshop: 

Yoga is meer dan houdingen alleen, het is een levensstijl die meer geluk in je leven brengt en vooral meer vrijheid, liefde en rust.  

In een interactieve lezing vertelt Irene van Gent hoe je het Achtvoudige pad van yoga op simpele wijze in je leven kunt integreren. Door zelf het Achtvoudige pad te volgen ontdekte Irene dat het je helpt te ontdekken wie je in essentie bent.
Als je weet wie je bent, maak je de keuzes die bij je passen en gaat alles in je leven vanuit een positieve flow. Je neemt de leiding over je leven. Hierdoor ervaar je meer rust en vrijheid om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Wat weer tot effect heeft dat je een positieve en gelukkige uitstraling hebt.

Deze lezing over het Achtvoudige pad is gebaseerd op het boek Geluk in 8 koppen thee, waarin Irene van Gent eerlijk en openhartig haar zoektocht naar geluk beschrijft. Ze deelt de inzichten en ervaringen op het pad dat zij heeft bewandeld: de weg naar leven en werken vanuit je essentie.

Als je leeft vanuit je essentie, dan:
– Ga je op zoek naar wie je werkelijk bent en waar jij naar verlangt.
– Laat je oude ideeën en regels los en vervang je deze door de regels die voor jou belangrijk zijn.
– Leer je het verschil tussen de weg van je hoofd en de weg van je hart.
– Leef je in het nu en is het verleden of de toekomst niet meer van belang op keuzes die je maakt.
– Leef je vanuit liefde en verbinding, waardoor je meer contact maakt met de mensen om je heen.

Inhoud lezing

De lezing is een combinatie van Irene’s persoonlijke verhaal over haar zoektocht naar geluk en heldere inzichten over wat je zelf kunt doen om dagelijks meer geluk in je leven te ervaren. Door prikkelende vragen en stellingen ga je tijdens de lezing in gesprek met elkaar en deel je jouw verhaal over de verlangens die je hebt en de manieren waarop jij meer geluk in je leven kunt ervaren. Geïnspireerd en vol nieuwe energie ga je na de lezing weer naar huis.

Locatie: Yoga Point Leidsche Rijn/ Strijkviertel 26, De Meern
Tijd: 12.45 tot 15.45 uur
Prijs: € 35,00

Aanmelden kan hier.